ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ 20/4 9:00-17:00     21/4 11:00-17:00     22/4 έως 25/4 9:00-18:00     26/4 13:00-18:00     27/4 9:00-15:00

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Μαργαριτάρια

τεμ.

55-00099R

Περιορισμένη διαθεσιμότητα

16,30
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Matlins: Τα μαργαριτάρια πάντοτε ασκούσαν μία ιδιαίτερη γοητεία πάνω μου, και από την πρώτη έκδοση του βιβλίου "Μαργαριτάρια" αυτή η γοητεία αυξήθηκε. Υπάρχουν περισσότερες ωραίες ποικιλίες μαργαριταριών από τις οποίες μπορούμε να επιλέξουμε σε σχέση με πριν, για κάθε πορτοφόλι και προσωπικά τύπο.

Τώρα περισσότερες χώρες καλλιεργούν μαργαριτάρια και οι νέες τεχνικές δημιουργούν μια ευρύτερη σειρά επιλογής. Το Μεξικό άρχισε να παράγει σφαιρικά μαργαριτάρια σε εξωτικά χρώματα από ένα μαλάκιο που αρχικά πίστευαν ότι ήταν αδύνατον να χρησιμοποιηθεί σε τέτοια εφαρμογή. Ενώ ακόμη δεν είναι διαθέσιμο σε μεγάλη έκταση, αυτό είναι ένα άνοιγμα στην παραγωγή. Η Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ ανέλαβαν την καλλιέργεια σφαιρικών μαργαριταριών, Ενώ η Μαλαισία, η Νότια Κορέα και η Ταϊλάνδη έχουν αυξήσει την παραγωγή καθώς επίσης και οι Φιλιππίνες και η Ινδονησία, από τις οποίες βλέπουμε περισσότερα καλλιεργημένα μαργαριτάρια σε ωραίο κρεμ και βαθύ χρυσό χρώματα.

Έχει αυξηθεί υπερβολικά η ζήτηση "μαύρων" φυσικών μαργαριταριών καλλιέργειας, που οδηγεί σε αύξηση της παραγωγής στη Γαλλική Πολυνησία και στη Νήσο του Κουκ, με τη δημιουργία ευρείας σειράς μαργαριταριών με εξωτικά χρώματα από τα οποία μπορεί ν α διαλέξει κάποιος καθ'' όσον ανοίγονται νέες λιμνοθάλασσες για καλλιέργεια μαργαριταριών.

Γι αυτούς που τους αρέσουν τα μαργαριτάρια από το μαλάκιο αβαλόνη, τα καλλιεργημένα μαργαριτάρια abalonc inabe από τη Νέα Ζηλανδία με τα εξωτικά έντονα χρώματα παγωνιού, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων για σχέδια τολμηρά και μοντέρνα, ενώ μία νέα πηγή μαργαριταριών είναι αυτή του Ειρηνικού της βορειοδυτικής Αμερικής που παράγει μαργαριτάρια καλλιέργειας abalone mabe.

Ενώ η παραγωγή είναι ακόμη περιορισμένη, η Νότια Κορέα έχει αρχίσει την παραγωγή καλλιεργημένων μαργαριταριών με σφαιρικότητα 3/4 και ενδιαφερόντων μαργαριταριών abalonc σε σχήμα σταγόνας για κοσμήματα καλλιτεχνικού ρυθμού μπαρόκ. Ένα από τα πιο νέα εξαιρετικά είδη μαργαριταριών είναι χυτό που παράγεται Κίνα. Έχει γίνει πρώτη δύναμη στην καλλιέργεια μαργαριταριών γλυκού νερού. Πριν μερικά χρόνια η Κίνα προηγούνταν στην παραγωγή μικρών μαργαριταριών, σχεδόν σφαιρικών με μάργαρο σε όλη τη μάζα τους που διατίθετο σε μεγέθη χιλιοστομέτρων.

Αυτά τα ωραία μαργαριτάρια, με ποικιλία χρωμάτων από λευκό μέχρι κρεμ με ωραίες παστέλ σκιές, με ροζ και λεβάντας (λιλά), έρχονται να συμπληρώσουν μια ενδιαφέρουσα ζήτηση στην αγορά μεγάλων καλλιεργημένων Βαριών με χαμηλές τιμές σε σχέση με τα σπάνια και ακριβά καλλιεργημένα μαργαριτάρια των Νότιων θαλασσών, που παραμένουν οι "βασίλισσες" των καλλιεργημένων μαργαριταριών. Να θυμάστε ότι και νέες τελικές βελτίωσης βρίσκονται σε εφαρμογή.

Να είστε βέβαιοι ότι αγοράζετε καλά μαργαριτάρια, αγοράζοντας τα από γνωστές, υπεύθυνες πήγες, ακολουθώντας πας τις συμβουλές που δίνονται στα επόμενα κεφάλια. Τότε αγοράστε τα με εμπιστοσύνη και χαρείτε τα σε όλη σας τη ζωή.

Σημείωση: Τα χρώματα όπως εμφανίζονται στην οθόνη, μπορεί να έχουν μία μικρή απόκλιση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ