Εξυπηρέτηση πελατών - Επιστροφές

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Η εταιρεία ΣΤΕΦΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλα τα προϊόντα της να πληρούν τις προδιαγραφές καταλληλότητας και ποιότητας. 

Αν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε να επιστρέψετε τα μη εκπτωτικά προϊόντα αχρησιμοποίητα, μαζί με την απόδειξή τους ή το ανάλογο δελτίο επιστροφής, μέσα σε 30 ημέρες. 

Όλες οι εκπτωτικές αγορές όπως και οι ειδικές παραγγελίες είναι οριστικές. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής πληρώνονται από τον πελάτη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή αν υπήρξε λάθος στην εκτέλεση της παραγγελίας, η εταιρεία καλύπτει το εύλογο κόστος της επιστροφής. 

Εάν αποδειχθεί το κατασκευαστικό ελάττωμα θα ικανοποιήσουμε άμεσα το αίτημά σας.

Εάν έχετε ζητήσει αντικατάσταση του προϊόντος, το αντικαθιστούμε και σας το αποστέλλουμε δωρεάν.

Εάν αποδειχθεί ότι το ελάττωμα του προϊόντος οφείλεται σε κακή ή λανθασμένη χρήση από εσάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με τον τρόπο που μας έχετε υποδείξει.

Επισημαίνουμε ότι τα προϊόντα επιστρέφουν στην διεύθυνση της εταιρείας ΣΤΕΦΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ ταχυδρομικώς ή με την Γενική Ταχυδρομική συνοδευόμενα με την Απόδειξη Αγοράς ή με Δελτίο Αποστολής προς επιστροφή.

Εάν δεν υπάρχει κάποιο από τα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος, το αίτημά σας δεν θα γίνει αποδεκτό και το προϊόν θα σας επιστραφεί με δική σας χρέωση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Χρήματα δεν επιστρέφονται παρά μόνο εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό και δεν μπορούμε να το αντικαταστήσουμε άμεσα.